vineri, 21 martie 2008

KAALI

Atunci când mergeţi la clinică e bine să vă înfrânaţi reţinerile şi să intraţi în dialog cu ceilalţi români prezenţi acolo. Puteţi să aveţi surpriza să întâlniţi persoane care pot să vă ajute să vă găsiţi o cazare mai ieftină – am asistat personal la discuţii în care un „coleg de suferinţă” a exclamat cu surpriză că „ar fi fost mult mai bine” dacă ar fi ştiut că în aceeaşi perioadă în Szeged sunt cazaţi mai mulţi români. Se referea la faptul că el era cazat cu 8000 de forinţi pe noapte, iar alţii ştiau apartamente care se puteau inchiria cu 30000-40000 de forinţi pe lună. Dacă ne gândim că, în contextul unui FIV, mulţi dintre noi stăm două-trei săptămâni la Szeged ...

Discuţiile acestea mai sunt benefice şi din alte motive. De exemplu nouă ne-au rămas medicamente pe care le-am transmis mai departe (altfel le-am fi aruncat) ... de asemenea, la rândul nostru am primit şi noi unele medicamente. Să fim sinceri, nu toţi care mergem la KAALI suntem plini de bani şi atunci o cazare mai ieftină sau medicamente (care sunt destul de scumpe) contează... În plus, mai ai cu cine schimba o vorbă, cu cine bea o cafea, poate afli ponturi cu privire la locuri unde se mănâncă bine şi ieftin sau la farmacii unde sunt medicamente mai ieftine ... Nici nu ştiţi ce bine îţi cade când, după FIV, când stai în pat o altă „clientă” a clinicii care a fost mai inspirată şi a închiriat un apartament cu bucătărie, vine de la 3 kilometri cu o supă caldă, mai ales că tu stai la o pensiune fără bucătărie...

Nu în ultimul rând, poţi să întâlneşti oameni cu care să rămâi prieten pentru o perioadă lungă de timp...

85 de comentarii:

Vlad Marcu spunea...

Buna, eu doresc sa merg la szeghed anul acesta pentru o biopsie renala, care din pacate nu o pot face la timisoara, doar la bucuresti si cluj, dar tind sa am incredere mai mare in spitalele de la szeghed, ce vroiam sa te intreb, daca nu stiu maghiara ma pot descurca in spitalele din szeghed ? sau am nevoie de translator, ei vorbesc engleza ?

ZIZI spunea...

Buna fetelor,eu am fost la Szeged la doamna Dr.Maria,am reusit de prima data si sunt in a 14 saptamana. Va spun ca am fost foarte multumita de serviciile de acolo,incomparabile cu cele din tara cu toate ca nu este o clinica cu un design foarte modern ,insa personalulu si in special doamna Dr.Maria sunt de exceptie.M-au ajutat foarte mult Gyongy si Doru,doi oameni carora le port tot respectul.Daca va hotarati sa faceti fiv in Szeged puteti sa apelati la Gyongy 0036303846397 care va asigura o trdugere ireprosabila.Tot ea va poate oferii cazare foarte buna unde va veti intalni cu multe famili din romania,si veti avea o atmosfera prielnica pentru ceea ce va doriti.DUMNEZEU SA VA AJUTE SI MULT SUCCES!

Anonim spunea...

Buna, Zizi!te rog, da-mi mai multe detalii despre fiv-ul facut la Szeged, analizele pe care le-ai facut, tratamente, pretul interventiei.mersi anticipat!

zizi spunea...

pentru anonim:costurile(proceduri,tratament,cazare 3 saptamani,traducere) sunt de aproximativ 3000 euro.Analizele o parte le faci in tara (sange) iar cele ginecologice si spermograma acolo.

Anonim spunea...

Eu mi-am facut prog in 10 august 2011 la dr Zadori,despre care am auzit numai lucruri bune....treb sa am anumite analize facute din tara,ca sa mearga lucrurile mai repede(noi suntem din Oradea)....mai scriu cu noutati...bafta tuturor care merg pt fiv si numai..sa auzim numai de bine...

Unknown spunea...

Ofer servicii de traducere, insotire la institutul Kaáli si la clinicile de stat sau private din Szeged.
pentru amanunte pueteti sa ma conectati la:
translator.szeged@gmail.com
0036-30-9383835 begin_of_the_skype_highlighting              0036-30-9383835      end_of_the_skype_highlighting

Anonim spunea...

cum ati facut programarea la dr. Zadori??? telefonic sau ati vb. pe mail? ma intereseaza ca si noi vrem sa mergem si nu reusim sa ne programam. va multumesc!

SIMINA spunea...

buna zizi.am vazut ca ai fost la szeged am si eu programare pe 20 octombrie la d-na Maria acolo unde ai fost tu.as vrea sa-mi dai daca vrei nr tau de telefon ca sa pot sa te intreb mai multe.eu nu as vrea sa fac FIV si daca nu fac mai pot sa merg doar la un control?numele meu e SIMINA.astept sa-mi scri.multumesc.

Mirela spunea...

Ma bucur Simina ca te-ai programat la D-na Dr. in Ungaria , eu merg sambata la policlinica , nu stiu cine iti traduce dar iti recomand sa iti traduca Ghionghi , nr.ei de telefon este 0036303846397, ea traduce cel mai ieftin si eszte o femeie deosebita . Daca vrei sa vb iti las adesa de e-mail :hmirela75@gmail.com
succes

Anonim spunea...

Buna ziua,

Imi puteti spune cat dureaza pentru a obtine o programare la Dl. Dr. Janos Zadori?

Multumesc,

Daniela

Anonim spunea...

Buna ziua,
Trebuie sa mergem musai cu traducator? Si daca da, puteti sa-mi spuneti care este costul?

Multumesc!

Anonim spunea...

Buna ziua,
sint disperata,am facut trei incercari,as vrea sa incerc si la aceasta clinica,am nevoie de mai multe informatii.va rog cine poate oferii sa ma contacteze la mioarak123@yahoo.es

multumtsc

alina spunea...

Buna. La Szeged este o echipa exceptionala. Nimeni din cadrul clinicii nu te va face sa nu te simti bine. Si asa ajungem acolo destul de disperate.Asa ca mergeti cu incredere si nu mai pierdeti vreme, bani si nervi in tara. Eu abia m-am intors de la Fiv. Azi am facut un prim test de urina si este pozitiv, sper ca si beta sa fie la fel. Am fost extrem de impresionata de cat de dedicata este d-na doctor Maria Krizsan profesiei pe care o practica. Este un medic si un om nemaipomenit.La ora 6 dimineata deja este la clinica si uneori o prinde 6 seara tot acolo. Ama ramas surprinsa cand am vazut ca ma cheama la punctie la ora 6:30 dimineata. Ptr dumneaei nu exista week-end sau alte sarbatori.Este prezenta atunci cand e nevoie, fie Craciun sau Paste sau altceva. Eu am avut-o ca translator pe d-na Gyongyi, o femeie la fel de exceptionala ca si d-na doctor. Ea are grija ca fetele aflate sub "indrumarea" ei sa respecte cele prescrise de d-na doctor. Mereu este preocupata de tratamentul acestora si de alte chestii. Te si suna inainte de a veni la clinica ca nu cumva sa fi uitat. Te intreaba si daca ti-ai facut injectiile sau ti-ai luat tratamentul. Iar cele care stau cazate la pensiunea dumneaei mai mult ca sigur ca se vor simti ca acasa; linistite, relaxate. Acolo e o oaza romaneasca. Gasesti TV in lb romana, vorba dulce de acasa, internet. Atat ea cat si sotul ei au grija ca persoanele cazate la ei sa se simta cat mai bine. Iar serviciile dumneaei ca traducator sunt si cele mai ieftine fata de cat iau celelalte doamne.Daca cineva doreste mai multe detalii ma poate contacta pe Id-ul alina_ratoi2000

corina spunea...

buna
eu am facut FIV in iulie 2011 cu dr.zadori.a fost prima incercare,dupa lungi tratamente si bani cheltuiti aici in Galati,si rezultatul a fost pozitiv.acum ma bucur de printesa mea,care are 9 luni acum.
celor care cred ca nu mai exista nici o solutie nu ezitati sa mergeti la Szeget.cat despre medicii din Galati,eu cred ca sunt depasiti cand vine vorba de infertilitate.in schimb bani vor cat nu face.
mult succes si nu uitati:aveti incredere in D-zeu

ramona spunea...

buna,
Corina..poti sa mi spui cat te a ajuns FIV? cu tot cu cazare, medicamente, drum,etc?

Anonim spunea...

Si eu sunt din Oradea, as dori sa ma programez si eu la dr. Zadori. Ce trebuie sa fac inainte, ce fel de medic este, v-a reusit interventia? As dori sa primesc cat mai multe informatii utile... Multumesc!

Anonim spunea...

Buna Anonim,
Eu tocmai am inceput stimularea la dr. zadori la indrumarea unei prieteni care a avut FIV pozitiv din prima incercare, programarea a durat cam 2 luni. Pretul e 400000 forinti pt FIV plus vreo 150000 ft pentru medicamente. Gasesti informatii legate de analizele necesare etc pe http://fivlaszegedkaali.blogspot.ro.

Multa bafta!!
Lacra

Anonim spunea...

buna fetelor sant maria ssi eu am programre la doctorul zadori pe data de 8 aprilie

Anonim spunea...

Buna Maria, este prima ta procedura de fertilizare in vitro?
Ce anume te-a determinat sa alegi aceasta clinica? Iti urez success si sa vina barza cat mai curand!
Lara

Anonim spunea...

Buna Corina . Si eu sunt din galati peste 2 zile merg la dr. Zadori. Cum as putea lua legatura cu tine?

Anonim spunea...

Merge cineva in Februarie la Dr.Zadori?

Airam spunea...

Buna Anonim. Am citit ca in octombrie ai fost la Dr Zadori. Atunci a avut loc interventia ptr FIV sau doar intrevederea? Daca da, sper sa fi fost cu reusita. M-ar interesa sa stiu costul final cu aproximatie si cazarea unde ai stat tu.Eu merg la prima intrevedere pe la sfarsitul lui februarie si sa speram ca la FIV prin martie, aprilie. Merci mult

Anonim spunea...

Ieri am fost si eu la Szeged,la clinica,la Dr Maria Krizsan. Sunt foarte,foooarte incantata. M-a si programat pt sapt ce urmeaza pentru inseminare.
Mai e cineva din Timisoara pe aici? :)

pisi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anuka spunea...

Buna, am fost recent la clinica Kaali pentru a începe procedurile FIV. Mi s a părut ok clinica deși ne am învârtit puțin pana am găsit o pentru ca s a mutat intr o clădire noua si foarte drăguța pe strada Gem, Szeged. Fiind prima data in aceasta situație mi s a părut ca lucrurile s au desfășurat ok, chiar nu am așteptat mult sa discutam cu Dna dr Maria Krizsan care a fost extrem de blânda, drăguța si deschisă la absolut orice discuție. In ideea in care reușim sa facem toate analizele cerute pana in Iulie, vom merge din nou pentru tratamente si FIV la sfârșitul lunii Iulie. Noi am vrea sa stam acolo cam 2 saptamâni pentru ca suntem din zona cluj si naveta este exclusă si nu știu încă unde vom sta in acesta "vacanța". La pensiunile din jurul clinicii am auzit de prețuri între 8000 si 10000 Ft/ zi , fără masa , preț care mi se pare cam scump. Dacă știe cineva despre garsoniere de închiriat sau mai sunt persoane care merg la Szeged in același scop mi ar place sa luam legătura. Anuka

Anonim spunea...

buna anuka.. si eu urmeaza sa merg la szeged pt fiv...iti las adresa mea dc vrei sa vorbim
aura_paveliu@yahoo.com

Anonim spunea...

Buna Anuka si eu sunt din jud cluj(gherla) si merge si eu cam prin august la jumatate.si eu caut cazari mai ieftine prin zona .daca sti de cazari mai ieftine te rog lasa- mi msg daya23cry@yahoo.it

Unknown spunea...

Bună fetelor . Vă rog mult mă ajutați și pe mine cu detalii despre cum să fac o programare la clinică . Vreau sa fac FIV și as vrea sa știu dacă a mai făcut careva acum în 2015 . Cat va dus cu totul ( fiv + cazare + translator ) . Va mulțumesc frumos !!!

Unknown spunea...

Bună fetelor . Vă rog mult mă ajutați și pe mine cu detalii despre cum să fac o programare la clinică . Vreau sa fac FIV și as vrea sa știu dacă a mai făcut careva acum în 2015 . Cat va dus cu totul ( fiv + cazare + translator ) . Va mulțumesc frumos !!!

yanirra spunea...

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati cu informatii (daca aveti) in legatura cu o cazare ieftina in zona clinicii din Budapesta. Am programare in octombrie si inca nu am gasit o cazare. As prefera o garsoniera sau pensiune
Va multumesc

Unknown spunea...

translator in Szeged 06309851088

Unknown spunea...

Translator cu insotire la spitalele din Szeged,programare la medici profesionisti.
0036309851088-Kovács Tibor
Apelati cu incredere .

Cristina spunea...

Buna fetelor! Am si eu o nelamurire in legatura cu analiza pt functia hepatica. Voi ce analiza ati facut!? analiza normala la ficat sau "toate hepatitele" ( citez din vocabularul doamnei asistente).

Anonim spunea...

Ghf

Mihaela spunea...

Buna ziua la toata lumea ,este cineva PE aici care urmeaza sa face programmare la clinica din szeged in urmatoarele luni? Mi_ar face mare placere pentru ca si EU as vrea sa merg si nu stiu de unde sa incep!

Georgiana spunea...

Buna,

Au fost fete anul acesta la Szeghed? Imi puteti spune ceva costuri? procedura in sine, costul tratamentului si ce alte cheltuiele medicale ati mai facut.

Si eu vreau sa merg, acum sunt la stadiul de a face toate analizele cerute de acestiA, apo iau legatura cu ei.

mersi mult

Anonim spunea...

Buna! Si eu vreau sa merg dupa Paste la dl doctor Zadori. Mi-a trimis pe mail lista cu analizeze pe care trebuia sa le fac si eu si sotul. Le-am trimis scanate pe mail si astept sa imi confirme prima intalnire. A fost cineva anul acesta la clinica? Aveti informatii noi? Multumesc frumos! Adina

Anonim spunea...

Am nevoie de o translatoare pt budapesta la Kaali pt fiv va rog mult nu gasesc nici un nr de telefon

Anonim spunea...

Fetelor daca aveti nevoie de translator apelati cu incredere la dl Tibor kovacs nr tel 0036309851088.

Anonim spunea...

Buna fetelor!Va pot ajuta cu cazare, se gaseste in apropierea Institutiei Kaali. Nr. de telefon : 0036-30-3180119. Gabriela

Anonim spunea...

Buná !Cazare(la bloc)la pret favorabil ,fatá de pensiune!
Schimb de euro favorabil!
06709454322.

Anonim spunea...

Scrie-mi pe adresa cica29szepi@yahoo.com am fost la clinica pot sa iti raspund la intrebari.

Anonim spunea...

Scrie-mi pe adresa cica29szepi@yahoo.com am fost la clinica pot sa iti raspund la intrebari.

mir3la spunea...

Buna fetelor. Am decis sa apelez si eu la aceasta clinica după lungi tratamente si bani cheltuiți in țara si as vrea sa știu si pași pe care trebuie sa ii urmez si in dacă sunt fete care le-a reușit fiv-ul sau inseminarea. A si cam cât durează tratamentul? P.S. Problema mea sunt ovarele polichistice

Unknown spunea...

Apelati cu incredere :0036 309851088

Laura spunea...

Buna! As dori sa stiu daca a facut cineva inseminare la dr.Janos Zadori,cum a fost procedura si cat timp ati stat in Ungaria pt.inseminare.Multumesc!

Anonim spunea...

Poate sa-mi spună cineva care e emailul Dr. Zadori. Am scris deja doctorului de 2 săptămâni și nu am primit nici un răspuns. Nu știu dacă emailul pe care I-am scris e corect. Il am de la cineva care i-a scris anul trecut. Mulțumesc

Anonim spunea...

jzadori@gmail.com (nici mie nu mi-a raspuns 2 sapt la email si pana la urma am sunat la clinica si am vorbit cu el.Este foarte aglomerat!Te sfatuiesc sa suni la clinica si sa vorbesti cu el.)

Anonim spunea...

Buna ,eu a trebuit sa -mi fac alt email pentru ca aveam si eu gmail.com si nu reușeam sa vorbesc,după aceea a răspuns imediat după câteva ore si am reusit sa fac programare

Anonim spunea...

Buná !pentru programare mai rapidá la dl. Dr. Zadori apelati cu incredere
0036309851088.

Anonim spunea...

Buna,merge cineva in luna iunie la szeged la dr zadori?

Stanciu Irina spunea...

Fetelo aveți idee cam cât costa analizele care trebuiesc făcute înainte de a merge la consultație? Așa cu aproximație! Am și eu programare la dr.Janos.Zadori pe 25 August!

Stanciu Irina spunea...

Fetelo aveți idee cam cât costa analizele care trebuiesc făcute înainte de a merge la consultație? Așa cu aproximație! Am și eu programare la dr.Janos.Zadori pe 25 August!

Maria spunea...

Buna!Pe noi analizele ne-au costat in jur de 4000LEI. Stiu ca dr Zadori este plecat in concediu, se intoarce pe 8 iunie.

Anonim spunea...

Ai un rezulta pozitiv sunt si eu din timisoara si as vrea sa stiu detalii

Unknown spunea...

Buna ziua,
sunt interesata sa ma cazez cu cineva din Romania in perioada 25 iunie -12 iulie la Szeged ,pt a eficientiza costurile , daca este cineva interesat sa imi scrie pe email liliana.nita75@gmail.com.
Eu sunt din BV si am programare la dr MARIA, voi sta singura si as putea imparti cu o fata o camera sau un aparatament .Multumesc

Anonim spunea...

Buna ziua îmi poate spune cineva cu exactitate care este adresa clinici din szeged ?va multumesc mult,o zi buna

Maria spunea...

Buna. Din pacate am avut rezultatul negativ, ma voi duce din nou in septembrie.Ce detalii ai vrea sa stii? O zi buna!

mir3la spunea...

Gem utca nr 19 (utca=strada) Szeged

Anonim spunea...

Va multumesc frumos

Anonim spunea...

Buná.Pentru detalii ,programare la Institutul Kaáli apelati cu incredere 0036309851088.

mir3la spunea...

Buna. Am si eu o întrebare: pe data de 29-30 Iunie am făcut inseminare (repetata) la Dna doctor Maria iar astăzi a început sa ma doară puțin burta in partea de jos ca si cum mi-ar veni menstruația dar ar fi trebuit sa îmi vina pe la jumătate lunii cam in perioada cand trebuie sa fac testul. A mai pățit cineva ceva de genul? Știți despre ce ar putea fii vorba? Tare as vrea sa nu fie nimic grav si se se fi prins

Anonim spunea...

Buna fetelor!
Ma numesc Maria, am urmarit si eu programul de FIV din Szeged si eram tare multumiti cu echipa medicala de acolo. Eram cazata la d-na Andrea unde ne-am simtit excelent de bine, era liniste. Aveam Tv cu canale romanessti, internet de toate. Daca cineva doreste mai multe detalii va dau nr. de tel. a dumnaei:0036-30-3180119.
Daca solicitati poate sa va ajuta si cu traducere. Are legaturi bune la aproape toate clinici din Szeged.
Va doresc mult succes!

Unknown spunea...

strada -Csongrádi sugárút,nr.21. Szeged, Hungary
asta este adresa noua.(prima data am gresit si m-am dus la sediul cel vechi).deci aici am fost in septembrie 2015.

Anonim spunea...

Dna Andreea vorbeste romaneste sau cum ne intelegem cu ea? Ce costuri ar fi pt cazare pe perioada FIV? Multumesc

Anonim spunea...

Pentru programare ,translator,insotitor,cazare favorabila apelati cu incredere +36309851088

Unknown spunea...

Buna ziua la toata lumea,vreau sa merg si eu pt FIV si vad aici pe blog diverse comenturi, va rog din suflet care ati fost si sunteti din Timisoara las nr de telefon 0767114861 rog din suflet un mesaj si sun eu as vrea sa intreb cum au decurs treburile care sunt pasii . va multumesc a si apropo ma numesc CAMELIA . .

Cati74 spunea...

Buna ,sunt din Arad ,v as ruga sa ma ajutati cu traducator de limba si cazare in Budapesta ,am o programare pentru 10 ianuarie la PK,FIV Kaali Budapesta .multumesc

Cati74 spunea...

Buna Camelia ,eu sunt din Arad ,urmeaza sa merg pe 10 ian la Budapesta .Ai obtinut informatiile de care aveai nevoie ?

Anonim spunea...

Traducátor translator ,cazare favorabilá la Szeged +36309851088
Traducátor ,translator la Budapesta:+36304346533.
Apelati cu incredere.

Anonim spunea...

Programare rapidá la Fiv KAÁLI Szeged ,translator:+36309851088,cazare la garconierá!

Anca spunea...

Bună. ....Cati 74 ai făcut Fiv?! Ce tip de FIV pe ciclu cu stimulare sau pe ciclu natural....ce analize a trebuit sa le ai făcute...si cât ajunge procedura și dacă mai dai bani pe lângă procedura ex consultație ecografie etc?!Mulțumesc.

Anonim spunea...

Buna,
Imi poate spune cineva daca se poate face fiv in cazul in care bărbatul are Hepatită B? Va multumesc

Alisa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alisa spunea...

Buna as dori și eu mai multe detali de la Szeged va rog. Am programare in Noiembrie La dr Zadori

Unknown spunea...

Cu ajutorul unui om numit Dr.Agbazara am reușit să rămân însărcinată prin rădăcină și ierburi. Sunt de 47 de ani, mi-a fost greu să rămân însărcinată, deși soțul meu mă iubește, dar chiar mi-a fost rău că nu am propriul copil, dar după mulți ani am întâlnit-o pe Dr.Agbazara, a cărei adresă de e-mail este ( agbazara@gmail.com) mi-a dat rădăcini și ierburi și am fost însărcinată o săptămână după ce i-am ajutat. Sunt acum 7 luni însărcinată și, de asemenea, îmi place să sfătuiesc pe toți cei care caută ajutor pentru a rămâne însărcinați să contacteze chiar pe acest om prin adresa sa de e-mail: ( agbazara@gmail.com )

Anonim spunea...

Buna Nat Asha,

AI cumva o adresa de mails a vorbim personal as vrea mai multe detalii dc se poate? Multumesc

Alisa spunea...

Tulicarobert@gmail.com adresa mea de email aici puteți sa m-a contactați

Anonim spunea...

buna ziua! am inteles ca pt Fiv la Budapesta, este nevoie de 10-12 zile.are cineva idee daca la szeged este la fel?

Anonim spunea...

Procedurile pentru fiv sunt la fel

Anonim spunea...

Bună ziua la toată lumea.Ptr cele interesate,am o cutie de Crinone gel 15+8 buc,2 Duphaston,1 Femibion,1 Inolin.Dacă doriti să economisiti niște bănuţi,ma puteți contacta la nr 0751404806 sau pincolada441@yahoo.com.

Anonim spunea...

Rectific:INOFOLIC,nu Inolin

Anonim spunea...

Buna! Ai ajuns la dr. Zadori? Cum este? Urmează să merg si eu si am emoții. Merci!

Unknown spunea...

BUNA ZIUA DOAMNELOR ASI DORI ȘI EU INFORMAȚI DESPRE DOMNUL DR ZADORI JANOS .ASI DORI SÂ FAC UN FIV LA DÂNSUL.EU AM MAI FACUT ACUM DOI ANI LA TIMIȘOARA SI NU MIA REUSIT .ȘI ASI DORI SA MERG LA SEGED LA DR ZADORY VA MULȚUMESC

Unknown spunea...

Buna ziua ,as dori sa stiu cat costa FIV-ul cu tot cu cazare, translator, cat dureaza procedura,suntem la prima incercare cu FIV,cum este dr Zadori,va rog ?multumesc